“Ik zag zo’n paal langs de snelweg van jullie dus ik dacht ik ga eens even kijken”

- Klant Vuurwerktotaal Barendrecht -

Meer exposure, meer impact!

Het grote voordeel van deelnemen aan een landelijke verkoopformule is dat het mogelijk is om massareclames in te zetten waarvan u als regionaal dealer profiteert! Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze opvallende en veel geziene uitingen.

Fans op Facebook

Facebook is inmiddels vele jaren het favoriete sociale medium binnen de vuurwerk kopende doelgroep. Het grootste deel van de gebruikers gebruikt Facebook zelfs dagelijks! Door onze zeer grote fan-base (meer dan 52.000 LIKES) en constante aanwezigheid met leuke posts, foto’s, films, nieuwe producten, aanbiedingen en acties is Vuurwerktotaal voor velen de TOP-OF-MIND naam als het om Vuurwerk gaat. Ook bijvoorbeeld uw vuurwerkdemo & foto’s van uw showroom delen wij graag met alle Likers waarmee u extra gebruik maakt van een enorm bereik!

Like nu:

Snelwegreclame

Maximaal zichtbaar, maximaal bereik.
Met meerdere borden langs de allerdrukste snelwegen van Nederland bereiken wij jaarlijks miljoenen automobilisten en hun passagiers. Een bewezen manier om de naamsbekendheid verder te vergroten bij de grote massa.

Video winactie

Mega landelijke winactie

Bestel je bij Vuurwerktotaal? Dan kun je véél vuurwerk winnen!
Voor veel klanten een extra motivatie om via de webshop van Vuurwerktotaal te bestellen: de Mega landelijke winactie die we promoten via miljoenen folders. Iedereen die een bestelling plaatst doet automatisch mee en maakt kans op een megaprijs. Zo won Maurice Jöersen bijvoorbeeld zijn gewicht in vuurwerk + alles wat hij kon tillen! Bekijk hierboven de zeer goed bekeken film van zijn “moment of fame”.

Google Adwords

Hoe specifieker, hoe effectiever!
Met Google Adwords zorgen wij ervoor dat iedereen in uw doelgroep binnen uw eigen verzorgingsgebied weet dat u het beste vuurwerk verkoopt!

Leuke video's

Advertentie video's

Product video's

Youtube kanaal

Vuurwerkkopers oriënteren zich met name via films op hun aankoop. Daarom is Vuurwerktotaal uitgebreid vertegenwoordigd op Youtube. Met ca. 4600+ abonnees en 7,4+ miljoen bekeken video's is het kanaal van Vuurwerktotaal 1 van de grootste vuurwerkkanalen van Nederland.

Met leuke films, speciale video-advertenties en uiteraard gelikte productvideo's van (bijna) het hele assortiment bereiken wij een groot deel van de 9 miljoen mensen die Youtube regelmatig gebruiken en/of via Google zoeken naar vuurwerkfilms!

Abonneer nu:

Huis-aan-huis reclame

Folders en flyers zijn nog altijd zeer effectieve vuurwerkverkopers!
De uitstraling en sfeer van Vuurwerktotaal zijn uniek in de branche, bewezen effectief en spreken een brede doelgroep aan. Jarenlange ervaring en uitgebreid testen hebben geleid tot de beste vuurwerkfolder die wordt uitgebracht. Met een miljoenenoplage is de Vuurwerktotaalfolder te vinden op vrijwel elke deurmat!

Winactie film 1e prijs

Winactie film 2e prijs

Winactie film 3e prijs

Interactieve actie's

Wat is er nu leuker dan winnen?
Elk jaar geven wij duizenden euro’s aan vuurwerk weg aan de eindconsument. Dit doen wij door het organiseren van leuke en originele winactie’s via bijvoorbeeld Facebook, Youtube en de vuurwerkfora. Hierbij bedenken wij altijd een leuk interactief element voor de deelnemers, bijvoorbeeld: maak een  eigen film met 1 van onze producten (bekijk hierboven 3 van de tientallen inzendingen). Dit verhoogt de betrokkenheid en geeft een onmiddellijk viraal effect!: mond-op-mond reclame 2.0!

Volgers op Instagram

1. Vuurwerk is emotie. 2. De grootste groep vuurwerkkopers zijn (jong)volwassen.
Instagram is het ideale sociale netwerk om deze 2 dingen met elkaar te combineren. Niet zozeer het wegzetten van producten, maar beleving staat voorop. De grootste groep instagrammers heeft een leeftijd tussen de 16 en 35 jaar, ideaal dus voor vuurwerk! Het instagram kanaal van Vuurwerktotaal heeft maar liefst ca.12K volgers en daar komen er gedurende het hele jaar wekelijks velen bij!

Vuurwerkshows

Vuurwerk moet je beleven!
Via een vuurwerkshow kan de consument al voor de aankoop in real life zien hoe goed de producten in uw assortiment er uit zien.
Wij helpen u graag om van uw show een topevenement te maken!

Wildplakcampagne

Maximaliseer de kracht van herhaling.
De vuurwerktotaal posters ziet u overal! Door te plakken onder bruggen, op elektriciteitshuisjes, langs wegen en op nog veel meer plaatsen wordt de consument onbewust steeds bekender met het merk. In de laatste weken van het jaar bent u met deze posters constant aanwezig.

Vuurwerktotaal
Vuurwerktotaal