“Wat een topper... mooie kleuren, harde burst en wat een blinkers. Om te smullen. Volgend jaar een kartonnetje.” ”

- Mystifying Sage, lid Freakpyromaniacs.com -

Sterke merken

Een sterk merk heeft waarde en geeft een gevoel van vertrouwen aan de consument.
Om deze reden heeft Vuurwerktotaal het beste uit de markt alvast voor u bij elkaar gebracht. Een uitgebalanceerde en doordachte mix: merken met (internationale) naam en producten waar consumenten actief voor naar uw winkel komen! Elk merk heeft een unieke uitstraling en spreekt een specifieke doelgroep aan. Op deze manier heeft u voor iedereen een passende beleving!

VOLT! Collection

Vuurwerk heeft met VOLT! een compleet nieuwe dimensie gekregen. De VOLT! Collection (groen) zit boordevol met cakes en cakeboxen van de allerhoogste kwaliteit. De kleuren, effecten en gebruikte combinatie’s zijn uniek en vernieuwend. Het uiterlijk van deze lijn knalt er uit in uw winkel!

Mooiste vuurwerkuitstraling 2017 (Poll Vuurwerkcrew.nl) 

VOLT! Fanline

De VOLT! Fanline (blauw) bestaat zoals de naam al doet vermoeden uit enkel waaiercakes. Deze waaiers zijn allen uniek in kleur, tempo en schietstijl.
In uw schap onweerstaanbaar, op de straat onverslaanbaar!

Mooiste vuurwerkuitstraling 2017 (Poll Vuurwerkcrew.nl

VOLT! High Voltage

Snel, Sneller, Snelst, VOLT! High Voltage (geel). All at once cakes, tempo-rambakken en cakeboxen maken de VOLT!-lijn helemaal compleet.
Chaos in de straat en in uw winkel; dit wil iedereen hebben!

Mooiste vuurwerkuitstraling 2017 (Poll Vuurwerkcrew.nl

VOLT! Specialized

VOLT! Specialized (oranje). Het woord "uniek" krijgt met deze lijn een nieuwe dimensie! Dit vuurwerk is exclusief ontwikkeld voor gebruik in shows en door échte liefhebbers. Aparte, opvallende effecten, kleuren en combinaties zorgen voor echte wow-momenten!

Designed for shows and pro's!

VOLT! Siqnature

De VOLT! Siqnature serie (rood) maakt vuurwerk persoonlijk! Een consument (of bedrijf) kan zelf een box personaliseren met een uniek eigen label! Daarnaast krijgen vuurwerkgekke BN’ers & kanalen en platforms de kans om hun eigen box te maken die ze via hun eigen kanalen gaan promoten (aanboren nieuwe doelgroepen!).

Kijk ook eens op www.volt-label.nl

DB Fireworks

Simply the best! Een bekend en geliefd merk bij veel vuurwerkliefhebbers.
Deze lijn bevat knallers van alle soorten en trekt klanten van heinde en verre naar úw winkel; omzetstuwer!

Barely Legal

Al vele jaren een begrip binnen de Nederlandse vuurwerkmarkt.
Je weet dat je met een product uit de Barely Legal collectie altijd goed zit. Zoek de grenzen op!

HFF

Alleen het beste vuurwerk voor de laagst mogelijke prijs.
Het huismerk en paradepaardje van onze Chinese fabrikant, extreem goed in prijs en prestatie!

Burn-it

Geroemd om de zeer unieke prijs/kwaliteit verhouding.
Prijstechnisch een reëel antwoord op bedreiging vanuit de Belgische en Duitse markt!

Pyro Mannschaft

Leuk vuurwerk hoeft niet duur te zijn! Pyro Mannschaft is een Duitse vuurwerklijn met een complete productrange, van pijl tot fontein en van cake tot fluitbak. Goed betaalbaar en erg leuk om naar te kijken! Prijstechnisch een echte klantenlokker. Ook zeker door de speciale kortingsacties op productniveau is deze lijn een reëel antwoord op de Duitse supermarkt-stunts.

Aviator

Stoer en luxe! Een prachtige lijn met zeer diverse pakketten, qua uiterlijk geïnspireerd op de mythische en aansprekende luchtvaartwereld. Cakes, fonteinen en pijlen: complete familiepakketten met de belangrijkste productgroepen! Een must have in uw winkel.

En natuurlijk ook de beste producten!

Uiteraard zijn de producten van groot belang bij de merkperceptie.
Over de producten van Vuurwerktotaal is de consument (zeker ook de grote groep vuurwerkliefhebbers) bijzonder enthousiast. In een jaarlijkse poll op Vuurwerkcrew.nl is bijvoorbeeld het product “VOLT! Code Red“ verkozen tot allerbeste cakebox van Nederland, en “der Hammer” uit de Pyro Mannschaft collectie als beste cake! Meerdere producten van Vuurwerktotaal komen voor in deze onafhankelijk gekozen top 10. Inmiddels domineert Vuurwerktotaal al vele jaren met verschillende producten (cakes en cakeboxen) de top 10 van liefhebbers!

Vuurwerktotaal
Vuurwerktotaal